EVERYTHING YOU WANT FOR CHRISTMAS

344a6291

Golden girl

1. GHD, Limited edition copper luxe collection, Christmas ornament with Smooth and finish serum (shop here) 2. Yves Rocher, Glitter nails gift set (in photo) nr. 96, or Scintillant 3. L’oréal Paris nail polish nr. 660 in L’or 4. Anastasia Beverly Hills glow kit in “Sun dipped” (shop here) 5. Marc Jacobs style eye-con no. 20, 240 “About last night” palette (shop here) 6. GHD, Copper luxe collection, Curve wand premium gift set (shop here) 7. Magasin du nord, Organic tea calendar (shop here)

Hej venner! Glædelig 1 december! Ved du endnu ikke hvad dine veninder (eller du selv) skal have til jul? Jeg har lavet 3 forslag i dag på bloggen, med lidt til hver type pige og til hver smag. Jeg starter i det gyldne hjørne, hvor flot er den store øjenskygge palette fra Marc Jacobs lige? Farverne er intet mindre end fortryllende! Og jeg ved godt at en te kalender ikke rigtig er “beauty” men helt seriøst, hvor fin er den her indpakning? Jeg kommer til at bruge den til smykker og dimser når jeg har drukket alt den lækre te. Jeg håber i synes om min lille gave guide, god fornøjelse!

english: Hi my loves! Happy December 1st! Don’t know what to get your loved ones (or yourself) for Christmas? I have made 3 suggestions so there is a little bit for everyone and a bit of everything! Starting here in the golden corner, how gorgeous is this big, beautiful Marc Jacobs palette? The colors are mesmerizing! And now I know that the tea calendar isn’t exactly “beauty” but seriously how beautiful is the packaging? I am going to be using it for jewelry and bits once I have finished up all the delicious tea! I hope you enjoy this little Christmas gift guide! 

344a6310

Bubble gum

1. Sephora, the delicate eyeshadow palette (available at Sephora2. Anastasia Beverly hills, Modern Renaissance eyeshadow palette (shop here3. Anni Lu, necklace 4. Essie, Nail polish in “Go go geisha” 5. Anastasia Beverly Hills, Liquid lipstick in “Dusty Rose” (shop here6. EOS, Lipbalm 7. Clinique, Superbalanced silk makeup SPF 15, Foundation in “05 silk Ivory” 8. Sephora, the bath party mini bath pearls (available at Sephora9. Benefit, Girl o’ clock rock Christmas Calender (available at Sephora10. Too faced, The chocolate shop coca infused delux package (shop here)

Lad mig præsentere det lyserøde hjørne, jeg kunne ikke lade være! Så mange fine ting til jul i år er indbundet i et lyserødt univers og jeg er fan! Alle tingene på dette billeder (på alle billederne faktisk) er fuldstændig håndplukket til jer men jeg vil særligt fremhæve Too faced’s chocolate shop – den er fuldstændig vidunderlig og ville være en fantastisk gave til en hver pige som elsker makeup!

english: The pink corner over here, I couldn’t help myself, so many cute things for Christmas this year comes in bubble gum pink and I absolutely love it! All the things in this photo (actually all the photos) are handpicked and all great but I will have to highlight the Too faced chocolate shop, it’s absolutely beautiful and would make a dreamy gift for any girl who loves makeup! 

344a6335

Femme Fatale

1. Clinique Pop liquid matte, 08 in “Black licorice pop” (shop here) 2. L’oréal Paris, Volume million lashes fatale mascara (shop here) 3. Kérastase, Chroma Captive series, shampoo, conditioner and masque for colored hair 4. L’oréal Paris, The 24 extravaganza holiday wishes (calendar) 5. Marc Jacobs Five petites le marc lip crème, “Up all night” (shop here) 6. Origins gift set, Prep and mask (shop here)

Til alle de smukke piger som elsker en vovet læbe og lækre vipper! Her er lidt af det hele, noget til håret, til ansigtet og til når man skal i byen! Jeg er helt pjattet med den lille clutch fra Marc Jacobs, hvis man tager de små fine læbestifter ud af den kan den bruges som en lille clutch til et jule outfit. Genialt! Husk forresten at en måned som denne er hård ved huden, for meget mad og for meget makeup gør at huden har brug for at restituere så husk at giv den en god maske en gang i mellem. Dette lille sæt fra Origins er en super gave hvis du har en rigtig party veninde eller du selv er en.

english: To all my beauties who love a bold lip and some lashes! In this photo there is a little bit of everything, something for the hair, the face and for going out! I absolutely adore the little clutch from Marc Jacobs, once you have removed the lipsticks and the packaging on the inside you can use it with a little Christmas outfit. Genius! Also remember, on a month like this where there is a lot of parties and we have been wearing a lot of makeup it’s important to mask. Give your skin some rest – so a little mask set from Origins is a great gift both to your party animal girl friends or yourself! 

X M
This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *