THE NEW BLUE SHIRT

344a5635

344a5641

344a5650

Shirt / Cédric Charlier

Location: Copenhagen
Photo by Sebastian / Jesuissebastian.com
Photos taken with Canon 7D mark II

Lad mig introducere dig for skjorte mesteren, Cédric Charlier. Altså han er mester af mange ting og laver ualmindeligt smukke kreationer men jeg må sige at når jeg skal have en blå skjorte, ved jeg hvor jeg skal kigge. Cédric Charlier har ofte taget den klassiske blå skjorte, løftet den op og gjort den til noget mere, noget andet. Den her skjorte (som jeg har på) er seriøst min favorit skjorte for hele 2016, den er så smuk jeg kan næsten ikke tage øjnene af den. Når jeg har den på spørger folk hvem der dog har lavet den så derfor jeg har samlet nogle af hans mesterværker nedenfor som er lige til at shoppe for jer, nyd din nye yndlings skjorte!

english: Let me introduce you to the master of shirts, Cédric Charlier. Well he is the master of many things, but I must say if I am in the market for a blue shirt I know where to look. Cédric Charlier has often taken the classic shirt and turned it into something different. This shirt (that I am wearing) is seriously my favorite shirt of 2016, it’s so beautiful and eye catching but in a subtle way. Everywhere I go in it people are asking me who made it SO – I have gathered just a few of the amazing shirts he has done and they are shop-able below – enjoy your new favorite shirt!

blueshirts

1. shop here, 2. shop here, 3. shop here, 4. shop here

X M

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *