Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariajernov.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
HOLIDAY SPIRIT WITH TOMMY HILFIGER X GIGI HADID

HOLIDAY SPIRIT WITH TOMMY X GIGI

tommy-9-of-53 ribbetkcollage tommy-31-of-53 ribbetlcollage tommy-53-of-53

Tommy Hilfiger x Gigi holiday campaign
Featuring Amalie Fischer, Freja Wewer & myself
Makeup by / Benjamin Lorentzen
Photos by / Janus Højgaard

Fra start til slut, fra klargøring til byturen – Amalie, Freja og jeg har været så heldige at være en del af dette års Tommy Hilfiger jule kampagne. Jeg er så vild med Tommy x Gigi, jeg har altid været kæmpe Tommy fan, bevares, men det er som om at siden sjove, smukke, seje Gigi kom på banen som global ambassadør er det bare er blevet endnu bedre. Hendes kollektioner er sjove og unge men med rødderne plantet dybt og solidt i det klassiske Tommy univers og denne jule kollektion er ikke anderledes. Den perfekte blanding af festligt glitter, maritime farver og lange silhuetter. Vi havde en skøn aften hvor vi gjorde os klar på hotellet og derefter løb ud i natten – glammed up and ready to go! Du kan finde hele kollektionen og gå på opdagelse her, enjoy!

english: From getting ready to a night out, Amalie, Freja and I were so lucky to be apart of this annual Tommy Hilfiger Christmas campaign. I love the Gigi touch, I mean I really loved Tommy before too but it’s just such an amazing add on they have made using Gigi as their global brand ambassador, it gives such a nice, young kick to the collections and she has done the same with this one. This Tommy x Gigi holiday collection is a mix of sailor meets glam squad, tons of sequins with a casual feel of the beautiful Tommy navy blue. We had the best time getting ready at the hotel and wandering out into the night, glammed up and ready to go! You can discover the collection here, happy shopping my holiday friends! 

X M

This content is sponsored 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *