Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariajernov.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
BEIGESPO by fashionblogger Maria Jernov Beige moodboard for inspo

BEIGESPO

uden-navna

Photos from Pinterest

Mit officielle inso board for denne måned, bruger i også Pinterest? Jeg elsker at sidde og søge på farver, former, mærker – alt muligt og samle det hele i mapper til inspiration. Om man vi kalde denne palette camel eller beige eller brun, det kan man jo diskutere men ihvertfald er min farvepalette lige nu bare helt tunet ind i det brun/beige univers. Jeg vil ha ALT i det. Jeg synes en neutral palette er så smuk, den kan sammensættes med så mange andre farver og så har den bare en klassisk lækkerhed over sig som ikke alle farver besidder. Jeg har samlet 4 favoritter nedenfor, mest som et ekempel på et par lækre beige items og selvfølgelig for at henvise jer til nogle lækre sider at shoppe på, nyd det!

english: Here is my official inspo board from this month, do you also use pinterest? I love to search up colors, shapes, brands – all kinds of things and then just gather it all up in folders for inspiration. If you choose to call this pallet camel, beige or brown is really up to you but whatever it is, it’s my go-to pallet for the moment. I am so into this whole beige/brown universe. I want it ALL! I believe that a neutral pallet is so beautiful because it plays well with other colors and it just has this classic yum to it that not all colors possess. I have gather 4 favorites for you beneath this pile of ramble, just as an example of a couple of great beige items and of course also to direct you in the way of some great webshops, enjoy! 

ribbet-collage

1. shop here, 2. shop here, 3. shop here, 4. shop here

X M 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *