BOW DOWN

ribbet-collage

Earing / Bow Label (shop here)

En af de vigtigste ting ved at tage til modeuge er at man kan få en forsmag og derved et forspring på de trends som kommer til at dominere den nye sæson som ligger foran os. SS17 bliver en ualmindeligt “pyntet” sæson med fokus på alt fra perle besatte couture kjoler til lange øreringe og store armbånd. For meget er aldrig for meget. Heldigvis har mange smykke brands fulgt trop og lavet smukke, store, lange øreringe. B.la mærker som Maria Black, Bodil Binner, Ole Lynggaard og mange flere. Jeg har kastet min kærlighed på disse fra BOW Label, et svensk smykkebrand som ikke er bange for at sætte størrelse på deres smykker. Det som er super smart ved lige præcis det her par øreringe er at man kan tage “pladerne” af. På den måde kan man få dem korte, halvlange eller super lange. 3 foreskellige øreringe i et par, voila!

english: One of the most important (if not the most important) things about attending fashionweek is to get a pre taste and a headstart on the trends that are going to dominate the season upon us. SS17 is going to be a very “decorated” season, everything from heavily beaded couture dresses to long earrings and big bracelets. Too much is never too much. Luckily tones of jewelry brands have already followed this trend, brands like Maria Black, Bodil Binner, Ole Lynggaard among others. I have, especially, fallen for these from the swedish jewelry brand BOW Label. They are genius because you can take of the different parts so they can be just a big plate on your earlobe, a medium long earring or super long. 3 pairs in 1, voila!

wMarni, Saint Laurent, Erdem, Stella McCartney
Runway photos borrowed from elle.com

X M

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *