A BOTTLE OF ME

344a4wss7

wsss4a4259

344weds261

Personalized serum from Kiehls

Jeg har altid ønsket mig at få en hud analyse, har bare aldrig rigtig fået det gjort. For en uge siden fik jeg så en, hos Kiehls (i magasin) som udfra den hud analyse hjælper med at sammensætte en særlig serum udfra din hud. Det er et ret sejt system, man skal igennem nogle forskellige steps i en af de originale Kiehls bøger, på den måde får man også selv en forståelse for sin hud undervejs. Og så laver de en serum til dig. Jeg kan kun anbefale det!

english: I have always wanted to get a skin analysis, I just never did it. But a week ago I finally did it, at Kiehls (at magasin) who from that skin analysis made a personalized serum just for me. It’s a pretty cool system, you have to go through these steps in one of the originale Kiehls books, that way you also get a better understanding on whats going on underneath the surface. And then voila, they mix a serum for you! I can only recommend it. 

X M 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *