WHO’S E?

344a3731

344a3732

Signet ring / Bodil Binner (find out more here)

Location: Copenhagen
Photo by Sebastian / Jesuissebastian.com
Photos taken with Canon 7D mark II

Jeg har altid tænkt, “en dag skal jeg have en signet ring, og på den signet ring skal der stå et E”. Et E tænker du? Hvorfor nu det? Jo, nu skal du høre. Meningen, for mig, med en signet ring er ikke blot at den skal udsmykke, meningen er at den skal have en højere betydning og gerne gå i arv. Min signet ring er en hyldest til min mor, og med denne ring håber jeg at starte lang tradition for kvinderne i min familie. Min mor hedder Elisabeth, mit mellem navn er Elisabeth, alle mine døtres mellemnavne skal være Elisabeth og jeg håber de vil kalde deres døtre Elisabeth til mellem navn så vi på den måde alle altid vil være linket til hinanden. Ringen er derfor et symbol på noget større end blot guld og diamanter, jeg glæder mig til at bære den hele mit liv indtil den skal gives videre til den næste Elisabeth.

english: I have always wanted a signet ring, and on that ring I want an E. An E you wonder? Why? Let me fill you in. The whole idea about a signet ring, for me, is that it should have a mening, and not just a mening as you like it but I mean really mean something. My signet ring is a celebration to my mother and with this ring I hope to start a long tradition for the women in my family. My mothers name is Elisabeth, my middlename is Elisabeth, all my daughters middle names are going to be Elisabeth and I hope that they will all call their girls the same middlename. That way we will all be linked to each other. The ring and the E will therefore be a symbol of something bigger than just gold and diamonds, I look forward to wearing this my whole life and pass it on to the next Elisabeth.

X M

This content is sponsored 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *