STEP INTO MARNI

marnixzalandotimberland

Location: Copenhagen
Photo by Sebastian / Jesuissebastian.com
Photos taken with Canon 7D mark II

Marni x Zalando will be available here on the 27th of October

I morgen sker det endelig, Marni x Zalando går live og du kan shoppe alle skoene fra samarbejdet. Marni og Zalando har slået sig sammen med Vans, Reebok, Dr. Martens og Timberland. Jeg har deres Timberland model på her på billederne. Jeg elsker i forvejen Timberland og kun endnu mere nu et af mine yndlings modehuse har været inde og slå lidt med tryllestaven. Jeg håber du får fingre i præcis det par du ønsker dig! God jagt!

english: Tomorrow is the day, the Marni x Zalando collaboration will go live and you can all shop every style available! Marni and Zalando have made this collad around the classic Vans, Reebok, Dr. Martens and Timberland. The ones I am wearing are the Timerland ones, I love Timberland and now love them even more as one of my all time favorite brands has worked their magic on them! I hope you get your hands on the ones you want! Good luck hunting!

X M 

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *