EVERYDAY DIAMONDS

AJ9A0611

AJ9A0616

AJ9A0625

Ring / Jewls CPH (shop here), Ring with pearl / One of a kind, Earrings / Bodil Binner (find out more here)

Jeg er den type pige som har en liste over smykker som hun ønsker sig i løbet af hendes liv. Smykker som er ikoniske for den komplette smykke garderobe. En perlekæde, perleøreringe, en signet ring, en forlovelsesring (med en KÆMPE sten, selvfølgelig), diamantstikker og et tennisarmbånd, bare for at nævne lidt af det. Ja du læste rigtigt, det er ikke hele listen. Jeg er så heldig at jeg igennem mit arbejde nogengange får lov at låne nogle fuldstændig overdådige smykker. Til den Københavns modeuge havde jeg fornøjelsen af at være godt pakket ind i diamanter, jeg lånte en ring fra Jewls CPH med mit initial på i diamanter og mine drømme øreringe fra Bodil Binner. Disse mellem størrelse diamant hoops er også på min “smykke liste” – de er klassiske og kan snildt gå i arv, dette er selvfølgelig udover de er gude smukke og i den bedste kvalitet. Jeg har følt mig som en prinsesse med alt det glitter jeg havde på. Ringen med perlen er en ring min mor har designet og fået lavet for mange år siden, hun gav mig den da jeg blev student og havde fået sat en diamant i den til anledningen. Den er dejlig tung, lavet i 18 kt guld med en ægte saltvandsperle, det er det smukkeste og mest værdifulde smykke jeg ejer.

english: I am the kind of girl who has made a list of the jewelry she wishes for during her lifetime. Pieces of jewelry that are iconic for the perfect jewelry wardrobe. A pearl necklace, pearl earrings, a signet ring, an engagement ring (with a HUGE rock, of course), diamond studs and a tennis bracelet, just to name a few. Yes you read that right, thats not the whole list. I am so lucky that through my job I sometimes have the opportunity to borrow some quite spectacular pieces of jewelry and Copenhagen Fashionweek was one of those occasions. I borrowed a golden ring with a diamond M from Jewls CPH along with these amazing diamond hoops from Bodil Binner. Another one for the list if I might ad. They are classic and they can easily be inherited by my (future) girls, that is besides that they are stunning of course! I felt like a princess covered in all that glitter! The ring with the pearl is a ring that my mother has designed some years ago and when I graduated she had a little diamond added and gave it to me. It’s the most beautiful and my most valued piece of jewelry I own.

X M

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *