JEWLS

IMG_4234

IMG_4253

IMG_4238

Bracelets / Anni Lu (shop here) Sophie by Sophie (shop here) Lulubadulla (shop here), Necklaces / An.no (shop here), Jane Kønig (shop here)

Location: Old Phuket Town
Photo by Sebastian /  jesuissebastian.com
Photos taken with Canon 6D

Hej hej! Bare en lille post om mine yndlings smykker lige nu. Jeg kan godt lide at have en smykke routine, på den måde ligger de fremme og så behøver jeg ikke tænke så meget over det. Smykke styling kommer ikke lige så nemt til mig som tøj styling gør så derfor kan jeg godt lide at have en lille klynge af smykker som jeg ved går godt sammen og så kan jeg skifte til en anden klynge når jeg bliver træt af den første. Det her er min guld klynge lige nu, jeg er særligt meget glad for min An.no halskæde med et S på pladen, S for Sebastian, selvfølgelig.

english: Heyia! Just a little post about my favorite jewelry at the moment. I like having a jewelry routine, I can leave a pile of jewelry (that matches of course) out for grabs and then I don’t have to think too much about it. Jewelry styling doesn’t come as easy to me as styling clothes does so I like to have my little pile of jewelry, then when I am tired of it and can switch it with another pile and just like that, I am home safe. This is my little golden pile that I am so into right now. Especially my An.no necklace is a particular favorite of mine, it has an S on the plate, for Sebastian of course. 

X M 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *