MY FESTIVAL MAKEUP LOOK

IMG_7922

IMG_7874

IMG_7906

IMG_7873

IMG_7956

All makeup products from L’Oréal Paris
Glam Bronze Cushion De Soleil (shop here), Miss hippie mascara (shop here), Sexy Balm in 103 “As if!” (shop here), Infaillible Studio eyeliner in “Nude Obsession” (shop here)

Location: Roskilde Festival
Photo by Sebastian /  jesuissebastian.com
Photos taken with Canon 6D

I am wearing:
Denim jacket / Dr. Denim, Shirt / Rails (shop here), Earings / Zabel Jewellery (shop here)

Jeg fandt ud af første dag jeg var på Roskilde at der var et utal af fede baggrunde at skyde op af inde på festival pladsen så jeg kunne ikke helt dy mig for at skabe et Roskilde inspireret makeup look. Jeg brugte nogle få produkter som i kan finde via links oven for, særligt L’Oréal’s “sexy balm” skal fremhæves, det var en ualmindeligt fin farve og kunne bruges både på læber og kinder. Roskilde Festival er nu også officielt slut og jeg vil glæde mig til at falde tilbage i en normal arbejdsrytme, der har været sindsygt meget run på siden jeg kom hjem fra Thailand så nu bliver det dejligt at kunne sætte sig ned og kun fokusere på forberedelse til modeugerne!

english: I quickly found out when visiting Roskilde Festival that there were a great deal of amazing backgrounds that were super pretty to shoot up against and so I could not help my self to create a little makeup look inspired by the festival. I used just a few products that you can find via the links above, I would like to highlight especially the “sexy balm” from L’Oréal – it’s an absolutely stunning color and it can be used both on lips and cheeks. Roskilde is officially over today and I am looking forward to getting back to a normal work flow, things have been quite crazy since I returned from Thailand so it’s going to be great for me to just sit down and focus on the upcoming fashion weeks.

X M

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *