BATTLEFIELD

IMG_7486

IMG_7549

IMG_7506

IMG_7544

IMG_7495

Suede jacket / Second Female, Dress / Pieces (shop here), Bag / Becksöndergaard (shop similar here), Rubber boots / Hunter (shop here), Sunglasses / Céline

Location: Roskilde Festival
Photo by Sebastian /  jesuissebastian.com
Photos taken with Canon 6D

Roskilde dag 2, en tur ude i camp området, det mindede mig fuldstændig om en slagmark fra en film – vildt hvor fulde og vilde folk kan være, men jeg tror de har det super sjovt og det er det vigtigste. Dette er mit outfit fra dag 2, jeg er meget glad for at have haft gummistøvler på, så er det lidt nemmere at komme igennem muderet. Min festival taske fra Becksöndergaard er helt perfekt i størrelsen og så elsker jeg farven, den har været god at have med mig omrking – særligt fordi den er lavet i smør blødt ruskind så er den ikke så besværlig at klemme ind i mellem mængden. Husk at følge med på Becksöndergaards instagram i dag hvor jeg laver takeover, i kan finde dem ved at søge på @becksondergaard.

english: Roskilde festival day 2 and a trip to the campside – reminded me so much of a battlefield from the movies – crazy how drunk and wild people can be but I think that they are having a blast! This is my outfit from day 2, I was very happy wearing my rubber boots, it makes it not to terrible to walk through the mud. My festival bag from Becksöndergaard is perfect for me in size and I love the color, it’s been so nice to carry around especially because it’s made from this butter soft suede that makes it easy to squeeze with you when you are moving through a crowd. Remember to follow me on Becksöndergaards instagram today where I am doing a takeover! You can find them by searching @becksondergaard. 

X M 

This content is sponsored 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *