LETS GO FOR A RIDE

IMG_7198

IMG_7292

Ribbet collage

IMG_7331

IMG_7275

IMG_7369

Denim jacket / Pieces (old, shop similar here), Shirt / Rails (shop here), Denim shorts / Pieces (shop here), Sneakers / Adidas at Sarenza (shop here)

Location: Roskilde Festival
Photo by Sebastian /  jesuissebastian.com
Photos taken with Canon 6D

I går havde jeg den bedst tænklige start på Roskilde Festival – jeg blev hentet og bragt til Roskilde i Pieces’ super seje signatur bobbel med store prikker på – den trak ualmindelig meget opmærksomhed på motervejen vil jeg lige understrege. Men den var en fest at køre rundt i, ville ønske jeg selv havde sådan en selv! Dagen på Roskilde var noget helt særligt, jeg har aldrig været der før og sikke et sted det er, sin helt egen lille verden midt på marken i lille Danmark – det er i sandhed noget for sig. Vi fik hørt lidt musik, spist lækker mad og selvfølgelig taget en masse billeder som vil komme op henover de næste par dage. I dag står den på Macklemore, ham glæder jeg mig til at se igen!

english: I had the absolute best start to Roskilde Festival yesterday, Pieces picked me up in their awesome signature bobble with big dots on, quite a headturner on the highway – but almost like a tiny party buss, I loved it! I want one for myself. Roskilde is quite a world I must say, yesterday was my first time ever visiting the festival and what a place, it’s like people are just hidden away and having the time of their life, it’s truly something special. We heard some music, eate some food and of course took a bunch of photos that I will be sharing over the next few days. Today it’s Macklemore’s turn to play and I can’t wait to see him again!

X M 

This content is sponsored 

 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *