FESTIVAL SURVIVAL KIT

IMG_7161

Guarana extract / Vita Viva (shop here), Toothpaste / Swissdent (shop here), Foaming cleanser / Mario Badescu (shop here), Sunglasses / Céline, Gum & Powerbank / Pieces festival kit, Flavored water with mild bobbles / Kildevæld, Sunscreen / Vita Liberata (shop here), Lipbalm / Softlips (shop here), Intimate wipes / Deo Doc (shop here)

I morgen er det i morgen at jeg tager afsted til Roskilde og jeg har pakket mit emergency kit som skal følge mig hele resten af denne uge. Udover solcreme, ansigtsvask og læbepomade er nummer absolut 1 på min huskeliste selvfølgelig min powerbank fra Pieces. Hvis ikke jeg kan lade min telefon så er det svært at holde jer opdateret på de sociale medier og det er irriterende. Jeg tager også mine guarana extract piller med mig, jeg er ikke så glad for at drikke for meget kaffe så hvis jeg lige kommer til at mangle lidt energi (hvilket jo ikke er usandsynligt) så kan jeg tage sådan en og være frisk igen! Sidst men ikke mindst har jeg pakket en masse af Kildevælds nye vand som har mild brus med forskellig smag – jeg drikker ikke sådan rigtig alkohol, det er ikke en religiøs ting eller som sådan et “valg” men mere fordi jeg ikke bryder mig om at være fuld og jeg kan egentlig heller ikke lide den måde alkohol smager på. Som dansker (særligt som ung dansker) er det et total tabu når man ikke drikker og noget jeg altid har sloges med i sociale sammenhænge men i bund og grund er det bare ikke for mig så jeg vil nyde Roskilde festival med en masse lækker Kildevæld og knap så mange øl. Jeg glæder mig til at se jer (og hvad i har på!) derude!

english: Tomorrow is the day that I will be leaving for Roskilde festival and I have packed my emergency kit that I will bring with me. Besides sunscreen, face wash and lip balm – my number 1 ting is my Pieces power bank, if my phone dies I can’t be active on social media and that’s no good for me or for you so my power bank is very important. I will also be bringing my guarana extract pills which will help me maintain a certain energy level, not meaning they should be taken consistently but I am not so big on too much coffee so for me, taking these once in a while will help me not fall a sleep when tired. Last but not least I have filled my bag with Kildevælds new sparkling flavored water, I don’t really drink alcohol, it’s not a religious thing or a “choice” it’s just not really for me, I don’t like to be drunk and I don’t really like how alcohol tastes. Now as a dane (and a young dane) you can feel quite “left out” when you don’t drink, something that I still struggle in social gatherings but all in all it’s just not for me so I will be enjoying lots of these flavored babies at Roskilde instead. I am looking forward to seeing you (and what you are wearing) out there!

X M  

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *