GHETTO GOLD

IMG_5871

IMG_5877

IMG_5886

Earings / Zabel (shop here), Noseclip / Vibe Harsløf (shop here), Bellychain as necklace / Asos (shop here)

Location: Old Phuket Town
Photo by Sebastian /  jesuissebastian.com
Photos taken with Canon 6D

I takt med at min hudfarve bliver mere og mere gylden når jeg er ude og rejse desto mere får jeg lyst til at klæde mig i læssevis af guld. Jeg har egentlig en meget klassisk smag i smykker, jeg drømmer om en dag at eje en perlekæde og en diamant ring og det hele må gerne være hvidguld eller platin – men da jeg var i Thailand fik jeg vildt meget lyst til at udforske guld lidt mere. Heldigvis havde jeg taget mine guldsmykker med og så var det bare at lege med det, og jo mere jo bedre. Lidt lige som Carrie Bradshaw havde en periode i løbet af serien hvor hun var “into ghetto gold” – kæmpe inspo!

english: As my skin gets more and more golden when I travel the more I just want to wear piles of gold. Actually I am quite classic when it comes to jewelry, am the tyoe of girl who dreams of owning a pearl necklace and a diamond ring, and all in white gold or platinum – but when I was in Thailand I just got an urge to explore yellow gold a little more, luckily I had brought some of my own pieces and I just started to play, build it up and the more the better. Kinda like Carrie Bradshaw when she was really “info ghetto gold” for a while in sex and the city – major inspo.

X M 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *