HUMID HAIR EMERGENCY KIT

IMG_6043

IMG_6051

IMG_6053

IMG_6054

GHD Azores (shop here), Davines strong hold creme (shop here) Natura Siberica hair oil (shop here)

Photos taken with Canon 6D

Jeg har rigtig mange krøller, og særligt et sted som Thailand gjorde virkelig at de piplede frem over det hele. Men også den danske sommer, salt vand og vind kan blæse mit hår fuldstændig ud af proportioner så jeg har testet lidt forskellige hår produkts kombinationer for at se om jeg kunne tæmme det lidt og det er den trio i ser ovenfor som stak af med prisen. Step nr. 1 en god hår olie, den blødgøre og samler håret – særligt denne fra Natura Siberica er helt fantastisk og har virkelig slået benene væk under mig. Den dufter ualmindeligt godt og så fedter den overhovedet, selv i fint hår som mit kan jeg putte i mange gange på en dag uden det fedter. Step nr. 2 et stjerne godt fladjern – GHD er forevigt mestre og slår alle med flere længder, deres styling jern er bare de bedste og så fås de altid i alle mulige seje afskygninger som denne fra deres Azores serie. Step nr. 3 helten som fanger fly away’s og tæmmer vilde lokker, en fyldende voks – jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden, den samler mine spidser og kan bruges til at glatte frizz med, fuldstændig uundværlig og den var også vildt godt til at bruge i håret den dag jeg fik det flettet. Alt i alt det jeg kommer til at bruge i mit hår hele sommeren, jeg er fan!

english: I have a lot of curls and in Thailand they really came out from their hiding. But also the danish summer can make them pop, salty waters and a heavy breeze can blow my mane out of proportions, so I have tested different combinations of hair products to handle this problem and the result is the trio you see above. Step nr. 1 a good hair oil is essential, it softens and closes the fly aways – especially this one from Natura Siberica has knocked my socks of. It smells incredible and it is not greasy at all – even in fine hair like mine I can apply multiple times and it doesn’t get oily. Step nr. 2 the best flatiron you can get your hands on is necessary, GHD is the undefeated master and will forever be, their styling irons are just amazing to handle and leaves your hair beautiful and you can always get them in fun colors like this one from their Azores series. Step nr. 3 the fly away hero, my liquid wax, I use it to define my curls, to catch frizz (before it gets out of control) and it was also just the best to use before I had my hair braided, kept it all in place. Everything I am going to use this summer in one photo, I am a fan!

X M  

 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *