FULL DISCLOSURE LUXE

IMG_6410

IMG_6301

IMG_6382

IMG_6306

IMG_6415

IMG_6371

Swimsuit / Su Marie at Fulldisclosureluxe.com (shop on sale here), Sunglasses / Céline at Profil Optik, Bellychain as necklace / Asos (shop here)

Location: Niang Beach Phuket
Photo by Sebastian /  jesuissebastian.com
Photos taken with Canon 6D 

Jeg har glædet mig til at introducere jer for en af mine kære venner, en ven som i kommer til at se meget mere til i fremtiden, en ven som gør mig SÅ glad og det er Fulldisclosureluxe.com. Jeg er pjattet med lækre ting, lækker kage, lækre møbler, lækkert alt! Og i sammenhæng med det er jeg også pjattet med lækkert lingerie. Silke, blonder, pyjamaser, bodystockings – jeg vil have det hele! Full Disclosure er det sted jeg klikker hen når jeg rigtig skal forkæle min undertøjs skuffe, de har et mere våget udvalg af lingerie end de fleste så deres udvalg er aldrig basic eller “det sikre valg” men mere sexede og luksuriøst hvilket er hvad lingerie burde være. Foruden at huse nogle af de bedste lingerie brands i verden har de også pyjamaser, sove masker, brude lingerie og badetøj. Deres portefølge indeholder brands som, Asceno, Belle et Bonbon, Olivia Von Halle, Sleeper, Stella McCartney and Yolke + mange flere – som alle har tilfælles at kvalitet er i højsæde. Hvis du endnu ikke kender Full Disclosure så check dem ud her og ellers kan i godt glæde jer at se meget mere til dem her på bloggen.

english: I want to introduce you to a very special friend of mine, a friend you will be seeing lots more of in the future, a friend that makes me really happy and that is Fulldisclosureluxe.com. I am a sucker for the good stuff, the good cake, the good furniture, the good everything, and in extend of that I am also a sucker for good lingerie. Silk, lace, camisoles, pj’s, one piece, two piece – I love it all. Full Disclosure is the place where I get all my lingerie fantasies fulfilled, they have a more daring selection of lingerie than most so is’s never basic or safe but sexy and luxurious which is exactly what lingerie should be. Besides holding some of the best brands in lingerie they also carry a stunning collection of Pajamas, accessories such as eye masks, garters and so on, bridal lingerie and swimwear. Their portfolio include brands like, Asceno, Belle et Bonbon, Olivia Von Halle, Sleeper, Stella McCartney and Yolke + many more – all of which have in common that lack of quality is not an option. If you don’t know Full Discloure yet take a peek here otherwise be ready to see a lot more of them here on the blog.

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *