VITA LIBERATA TAN

IMG_5837 IMG_5838

All products from Vita Liberata
Self Tan Mousse (shop here), Gradual Lotion (shop here), Marula dry oil (shop here)

Location: Old Phuket Town
Photos taken with Canon 6D

Mens jeg har været i Thailand har jeg fået lidt hjælp i hudfarve afdelingen, jeg kan ikke selv blive sådan rigtig brun, det er desværre nok bare en rødhåret ting, jeg kan højst blive en lille smule gylden men det tager meget længe, længere end den danske sommer vare. På grund af dette har jeg erfaret at hvis jeg får en spraytan inden jeg tager på ferie bliver jeg ikke forbrændt som jeg ellers er blevet så mange gange før, ikke fordi en spraytan eller self tan kan erstatte solcreme (for det er absolut ikke tilfældet!), men hvis du er meget solsart og du skal et sted hen hvor solen er endnu mere kraftig end her så prøv det, det har hjulpet mig rigtig meget. Nå men anyway, sådan en spraytan, som jeg fik af Vita Liberata, inden jeg tog til Thailand vare jo ikke evigt så mens jeg har været afsted har jeg brugt ovenstående produkter både for at holde min tan ved lige men også for at få den sol beskyttelse jeg har brug for. I Vita Liberatas Marula olie er der SPF 50 imens den giver glød og holder din tan ved lige, mega god kombo og jeg har brugt den flittigt på min ferie. Derudover har jeg også brugt deres SPF 50 i ansigtet, de har så super mange lækre produkter, hvis ikke du kender Vita Liberata så kan du se mere her. Happy tanning!

english: While I have been in Thailand I have gotten some help on the skin color front, I can’t really get tanned all by my self, I guess it’s a redhead thing, if I put a lot of time in it I might get slightly golden but it’s a process that the summer is not long enough for. I have also learned that if I get a spraytan before a vacation I won’t get burned like I have been so many times before, not because a spraytan substitutes for sunscreen (because that is not the case!) but it can help you if you are very sensitive to the sun, try it, it has helped me many times. Anyway, a spraytan like the one I got from Vita Liberata before heading to Thailand does not last forever so I have used the products above to keep it alive while also keeping up my SPF. Vita Liberata’s Marula oil has SPF 50 but also just a little bit of self tan so you can gradually built a tan and keep yourself protected, a product I have used a lot on my trip. Besides that I have used their SPF 50 on my face, they have so many awesome products, if you don’t really know Vita Liberata you can check them out here. Happy tanning!

X M 

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *