NYX X DISTORTION REFSHALEØEN

_C9A4984

_C9A4997

_C9A5113

_C9A5225

_C9A5180

All makeup products from NYX
Photo by Lasse Bak Mejlvang

I am wearing:
Off shoulder top / Malene Hocke (shop here), Denim shorts / M.i.h jeans (shop here), Earings / Zabel (shop here) Bag / Adax (shop here), Sneakers / Valentino

Sidste dag af Distortion var i går og vi var ude og tage billeder af mit sidste Distortion look i solen, sikke et vidunderligt vejr. Til dette look har jeg ladet mig inspirere af de amerikanske beauty youtubere som ikke er bange for en god contour og highlight eller et par dramatiske falske vipper – jeg elsker det! Læbefarven er fra NYX’s Liquid Suede serie og er i farven Stone Fox, jeg er selv helt pjattet med grå makeup lige for tiden og synes at NYX’s suede serie er meget behagelig at have på, kæmpe win win, for det kan godt være rimelig belastende at have mørk læbefarve på. Jeg håber i kan lide looket! Tak for denne gang Distortion!

english: Yesterday was the last day of Distortion and we were out taking photos of my last Distortion look in the sun, the weather in Copenhagen is just beautiful right now. For this look I was inspired by the american youtubers and how they are not afraid of a good contour and highlight session mixed with dramatic lashes – I love it! The lip color is NYX’s Liquid Suede in the color Stone Fox, I am quite fond of grey makeup these days and NYX’s suede series is very comfortable to wear, huge win win as wearing dark lip color can be quite exhausting. I hope you like the look! Thank you for this time around Distortion!

X M 

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *