NYX X DISTORTION VESTERBRO

_MG_1548

_C9A4452 2

_C9A4368

_C9A4359

_C9A4379

_C9A4472

_C9A4535

_C9A4582

All makeup products from NYX
Photo by Lasse Bak Mejlvang

I am wearing:
Leather jacket / Tommy Hilfiger, Marino knit / Magasin (shop here), Shorts / Second female (shop here), Nosering / Vibe Harsløf, Bag / Calvin Klein, Sneakers / Adidas

Jeg landende i går kl. 20.03 i Københavns lufthavn og efter 12 timer i luften og 3 timers layover i Doha løb jeg direkte hjem hvor NYX stod kl. 21 og ventede på mig så vi kunne skyde beauty til Distortion. Makeup på, klik klik klik og videre ud i sommer aftenen på vesterbro hvor Laura og jeg nåede at høre lækker musik mens vi dansede og fik taget billeder. Mit look er inspireret af Giambatista Valli’s AW16 show hvor b.la. Gigi Hadid havde fået tegnet en glitter streg under øjenbrynet, se mere her. Jeg synes det er en super strækt look og en meget anderledes makeup trend som jeg glædede mig til at fortolke til distortion sammen med NYX. Jeg håber i kan lide looket! Husk også at checke Laura’s blog ud her, hun har lavet et look til Nørrebro og laver også et til distortion i dag og jeg laver et look til i morgen, stay tuned for mere beauty inspo!

english: I landed in Copenhagen airport yesterday at 8.03 PM and after 12 hours in the air and a 3 hour layover at Doha I ran home where NYX was waiting for me at 9 PM to shoot beauty at Distortion (danish street festival). Makeup on, klik klik klik and off we went into the summer night where Laura and I listened to music, danced and made these images. My look is inspired by Giambatista Valli’s AW16 show where Gigi Hadid and other models had this little glitter line under their eyebrows, take a peek of my inspo here. I think it’s such a strong look and a very different take on a beauty trend and I have been looking forward to making my own version of it for your guys together with NYX. I hope you like it! Remember to check out Laura’s blog here, she made a look for the day at Nørrebro and will be making one for today as well and I will be making a look for tomorrow, stay tuned for more beauty inspo!

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *