THE SOPHIE

_MG_1131

_MG_1221

_MG_1144

The Sophie

Photo by Laura / Couturekulten.dk

Hvis du er en ægte senge person, ligesom jeg er – så ved du hvorfor nattøj er vigtigt. Hvorfor det at føle sig lækker og ahhhh når du går i seng er vigtigt – hvorfor det rigtige sengetøj er vigtigt, hvorfor hoteller er så dejlige og hvorfor det hele på en måde går op i en højere enhed og man derfor bare sover dét bedre end de fleste mennesker. The Sophie er et nyt dansk loungewear og nattøjs mærke som har sat kvalitet i højsæde og skabt en super fin lille kollektion i 2 farver som i kan se her, de bidrager til hele selvforkælelses trenden og har sørget for at man kan få lidt af den der hotel følelse med hjem. Dette sæt er lavet i 100 % silke og er blevet testet til at sove i (hvilket det klarede yderst udemærket!) men jeg kommer også til at bruge det til sommer til flade sandaler og en lille taske! Glæder mig allerede! Enjoy!

english: If you are a true bed person like I am – then you know why sleepwear is important. Why feeling crisp and ahhhh when going to bed is important – why the right bedding is important, why hotels are so yummy and why everything just ties together on a higher level and therefore you just sleeping better than most people. The Sophie is a new Danish lounge- and sleepwear brand that has beautiful quality in focus and created a super cute little collection in two colors, see it here. They contribute to the whole “self pampering” trend and have made sure that you can take some of that hotel feeling with you home. This set is 100% silk and has been tested to sleep in (in which it did extremely well!) But I will also use it for the summer with flat sandals and a small bag! Im already looking forward to it! Enjoy!

X M  

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *