BEADS AND OTHER DELIGHTS

_MG_6301

_MG_6248

Ribbet12collage

_MG_6293

_MG_6309

_MG_6255

SNEAKPEAK
Jewellry from Amust, available from April 2016
Photo by Laura / Coutureculten.dk

Som noget nyt er danske Amust begyndt at lave fine, feminine smykker og ikke kun lækre støvler og tasker. Kollektionen er fyldt med klassikere som anker halskæder, hjerte vedhæng men også mere finurlige smykker med kvast og små yndige perlearmbånd i fine farver. Jeg har på ovenstående billeder fået lov at vise jer nogle af mine favoritter som en lille sneakpeak fra deres kollektion, i kan shoppe dem fra april – glæd jer! Enjoy!

english: As a new take, the danish shoe and bag brand Amust is trying out something new – and it seems to fit. The brand will be launching a jewellry line this April and I have been so fortunate to provide you guys a bit of a sneak peak! The jewellry line will both be modern and cute at the same time – pearl bracelets in beautiful colors, necklaces with ethnic details next to all time classics like the anchor necklace, whats not to love. Enjoy!

 X M

this content is sponsored by amust

Clothing info:
Coat / Asos, Shirt / & Other Stories, Pants / Stig P, Sneakers / Adidas, Bag / Chanel, Sunglasses / Céline

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *