GOLDEN CHAINS

Ribbet collage

Ranked from top to bottom
Bone necklace / Julie Sandlau, Clover necklace / Anni Lu (shop here), Shell necklace / Stine A (shop here), Long necklace / Jane Kønig (shop here), Rollerneck / Stig P (shop here)

Photo by Laura / Coutureculten.dk

Jeg har længe beundret de piger som er gode til at bygge halskæde på halskæde på halskæde. Jeg har altid synes det er vildt sejt og selvom at jeg er mere den klassiske type har jeg fundet nogle favoritter som jeg synes er super fine sammen. God weekend!

english: I have for a long time admired the girls who are good at building necklace on necklace on necklace. I always think it’s super cool and even though I am more a classic girl in the jewelry department I have found some favorites that I think is cute together. Have a nice weekend!

X M

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *