Navy Fur

_MG_0718

_MG_0750

_MG_0724

_MG_0743

_MG_0714

Fur / Créton (visit here), Rollerneck / Samsøe & Samsøe (similar here), Suede pants & Scarf / Modström (shop here and here), Bag / Armani Jeans, Boots / Aldo

 Photo by Laura / Couturekulten.dk 

Det er blevet pels sæson! Jeg har glædet mig så meget – jeg elsker pels og har bare ventet på at det ville koldt nok til at have det på. Jeg prøvede for godt en måneds tid siden og var ved at få et hedeslag i bussen på vej på arbejde, ubehageligt kan jeg godt sige jer, not good. MEN nu er det endelig tid og der hænger julelys ude på Store Kongensgade, lige uden for mit vindue – det er så dejligt! Enjoy!

english: It’s fur season! I am so excited – I love fur and I have been waiting for it to be cold enough to bring out the furry friends! I tried to wear it a month ago but almost died of an inner heat wave on the bus – so no go, that was uncomfortable. BUT now it is cold enough and they are hanging christmas lights in the street – its so nice!

X M    

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *