MAKEUP TUTORIAL: FALL KISS

look0 look1 look2 look3 look4

All products are available at Sephora
Makeup kredits in bottom

Hurra bloggens første makeup tutorial / guide. Jeg ville gerne lave noget andet end mit “everyday look” bare fordi jeg ikke synes det er super interessant for jer men hvis jeg tager fejl så råber i bare op. Det her look er egentlig ret simpelt men anderledes og jeg kender faktisk ikke andre end mig selv der gør det. Jeg har kaldt det for Fall Kiss fordi vi nu er i efteråret men egentlig passer den til alle sæsoner fordi den prøver at efterligne sådan som man (jeg) ser ud om sommeren. Jeg ved ikke med jer men når solen skinner får jeg et fregne bælte henover næsen og ud på kinderne og det er også der jeg altid bliver lidt solbrændt (på den gode måde) og jeg synes det er enormt friskt og fint. Jeg elsker selv at se “hjemvendt fra ferie” agtig ud hele året – se guide nedenfor.

english: Hurraa for the first makeup tutorial / guide on the blog! I wanted to do something else than just my “everyday look” just because I don’t know if you will find it super interesting, but feel free to correct me if I am wrong. This look is actually really simple but still different and I don’t know anybody else than me who does it. I have called it Fall Kiss only because it is fall because actually this look can be worn all year round as it tries to make you look like you’ve just come out of the sun. I don’t know about you but when the sun is shining I get freckles over my nose and on my cheeks and that is also where I get just a little sunburned (in the good way) – and I think its super cute and fresh. I myself love to look like I’ve just returned from vacation – follow the step by step guide below.

1. Conceal as you please

2. Contour and highlight as you please

3 + 4. High light upper cheek and inner corner of eyes

5. Freckle that face if you don’t already got em!

6. Blush up bridge of nose and apple cheeks

– and you are vacation fresh with just a few strokes of coral red!
enjoy!

x M

Thanks to Glow repeat, GHD scandinavia & Sephora

3 Discussion to this post

 1. BenchBags siger:

  Absolutely beautiful result 🙂
  xx

 2. Julie Larsen siger:

  Hey jeg er også rødhåret, og jeg har ingen øjenbryn!
  Hvilke produkter bruger du til dine øjenbryn? <3

  • mariajernov siger:

   Jeg bruger lidt forskelligt faktisk, det vigtigste er egentlig at finde den helt rigtige farve til dit hår og ansigt og så finde ud af om du bedst kan lide blyant eller pudder 🙂 Jeg er igang med en guide til mine bryn så jeg skal få den på hurtigst muligt 🙂 Godt nytår! X M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *