LONG COATS

_MG_9002

_MG_9057

_MG_9017

_MG_9024

_MG_8993

_MG_9048

Coat / Filippa K (shop here), Turtleneck / Envii (shop here), Suede pants / Samsøe & Samsøe (shop here), Bag / Decadent (shop similar here), Keychain / ‘Fluffy friend’ Oh! By Kopenhagen Fur (shop here), Sunglasses / Céline, Boots / Steve Madden (old)

Photo by Laura / Couturekulten.dk 

Glædelig november alle sammen! Halloween er officielt overstået og der er nu kun få uger indtil jul. Jeg er et rigtig jule menneske, elsker lysene, den friske luft og jeg elsker at pakke mig ind i lange frakker. Lange frakker er for mig über sofistikeret og giver øjeblikkeligt god stil – et basic outfit kan hurtigt blive super lækkert og godt sat sammen hvis man svøber en lang frakke om sig. Denne er fra Filippa K og særligt de har gode lange frakker, de kommer i alt fra det helt maskuline snit til en mere feminin udgave som den jeg har stylet på billederne. Hvis i skal til at shoppe vinterfrakker vil jeg anbefale i lige prøver en lang i butikken og mærk hvordan den føles – det er ikke dårligt.

english: Happy November everybody! Halloween is officially over and there are only a few weeks until christmas. I am a true christmas person, I love the lights, the crisp air and wrapping myself in long luscious coats. Long coats are to me super sophisticated and instant style – a basic outfit can quickly become beautiful and look put together if there is a long coat involved. This one is from Filippa K and they, especially, are really good in the long coats department. They carry them all the way from the more masculine to the feminine like the one I am wearing. If you are shopping coats soon I recommend just trying a long one in the store and feel it on you – its not bad I tell you!

X M   

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *