MAIN STAGE

_MG_1895

_MG_1912

_MG_1951

_MG_1881

_MG_1927

_MG_1898

Suede jacket and skirt / Monki (shop here and here), Shirt / Samsøe & Samsøe (similar here), Sunglasses / Jeepers Peepers at Zalando.com (shop here), Bag / Sara Battaglia at Zalando.com (shop here), Boots / Toga Pulla (shop here)

Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken at the Lollapalooza festival in Berlin

 Der er et eller andet helt særligt i at bære noget fra (næsten) top til tå i samme farve som dit hår, man føler sig helt i sit rette element. Da jeg var lille synes jeg ruskind var det underligste i verden, det føltes mærkeligt og alle var altid så opkørte omkring det fordi det jo absolut ingenting kan tåle, og da jeg var en rigtig “græs på knæene” type pige synes jeg at ruskind var irriterende og absolut unødvendigt! Nu må jeg ærligt indrømme jeg er blevet noget gladere for det og jeg har det i alverdens afskygninger og det samme gælder for ruskind som for frynser, det skal med på festival – dog ønskes der ikke spildt øl på det, så dør det.

english: there is something quite special about wearing something from (almost) top to toe in your exact hair color. It’s like being in your right element. When I was little, I thought suede was the weirdest thing in the world, it looked and felt weird and everybody was always making such a big fuss about it because it was oh so sensitive. Since I was a “grass on the knees” kinda gal I though suede was annoying and unnecessary. Today I must admit that it has grown on me and I have a lot of it in all kinds of items, and as for fringes the same goes for suede – it must go on a festival, even though no spilling bear all over it, it will die. 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *