READY FOR FALL

IMG_7541

Fake fur / Sand (shop here), Leather boots / Toga Pulla (shop here)

Min yndlings tid på året er officielt begyndt, kan i høre regnen på vinduerne? OH det er så hyggeligt, jeg er vild med efterår / tidlig vinter. Det er perfekt temperatur udenfor og jeg kan begynde at lege med overtøj og en masse lag på lag uden at være ved at dø, samtidig er det stadig nogenlunde lyst om aftenen og det er ikke blevet vinter mørkt endnu (det er det værste ved de kolde måneder). Mine nyeste garderobe tilføjelser består af en kort falsk pels fra Sand og et par ikoniske Toga Pulla ankelstøvler med spænder. Jeg er en rigtig pels pige, alt der er blødt, vamset, bamset og kramme’able er lige mig – så det kommer der til at være en masse af på bloggen i efteråret og vinteren, falsk som ægte – bare det er pelset! Støvlerne har jeg allerede haft på nærmest hele tiden siden de kom med posten, bortset fra i bad og i sengen men det er kun fordi jeg ved de nok ikke vil have godt af det, selvom det har været svært at tage dem af!

english: My favorite time of the year is finally here! Can you hear the wind in the trees? It’s so cozy! I love the fall and early winter, the temperature is perfect and I can finally rock my layer game to the max without dying from a stroke of heat. My newest additions to my wardrobe are these perfect fall pieces. An amazing short cut fake fur from Sand and the iconic Toga Pulla boots in classic black leather. I am a true fur girl, everything fuzzy, cozy, teddybear’ish item I can get my hands on I want it and I want it now – fake or real I need it in my life. The boots I have been wearing non stop since they came in the door, except in the shower and in bed but only because I am worried for their health, it’s so hard to take them off though – they are simply perfect.

X M  

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *