NEW IN: Vibe Harsløf

IMG_7732 IMG_7752 IMG_7723

Nosering / Vibe Harsløf avaliable at Wood Wood (SS15 collection here) Knit / Won Hundred (dark grey here)

Jeg mødte Vibe sidste år til SS15 modeugen til danmarks største smykke arengement ‘the jewellery room’ og faldt, inden for 3 sekunder, pladask for hendes kreationer. Jeg nåede at spørge hende hvor samtlige af hendes smykker (som hun havde på) var fra, før det gik op for mig at hun selv designede dem. Hun bevæger sig i et spinkelt og yndefyldt perle univers hvor smykkerne både er elegante men også kantede og til tider rå i deres udtryk, men så alligevel på deres helt egen sarte måde. Og så er hun der udover en rigtig ildsjæl og fedt selskab!

Hvis du ikke allerde kender hende så check hendes side ud og der finder du også ud af hvor hun bliver forhandlet!

KNUS

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *