Lækkerhed til 579

Rtgollage 7521006712_2_4_1

Zara lækkerhed her

 Hvis der er noget som kan få mig op af sofaen så er det når der er blevet gjort noget ekstra. Ekstra kan kun være til det bedre og det er det også for tøj! Man kan aldrig have gjort det for godt. Selvom jeg har lovede mig selv at jeg først må købe zara igen når jeg har købt noget andet så må jeg indrømme jeg sidder som en zombie i det gode vejr, med allergi og kigger på zara.com, bare fordi – jeg kan! Den her kjole er über lækker og har noget super flot og anderledes broderi. Den er helt engle agtig, den er upåklageligt de 579  værd føler jeg. må – have – i – mit – skab. KNUS

//This amazing zara dress is filled with detail and its so angle like it must be worth the money! I have promised myself I won’t buy more Zara for a while, but .. I can’t help myself. Addict. Must – have – now. HUGS

xo

Maria

 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *