DEBAT: H&M sko til 1000 kr

Ritgtgcollage

 H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE broderede lædersandaletter her

Jeg er den type person som ofte bliver forarvet over priser (med mindre det er designer tasker så er alt under 15000 total rimeligt) Jeg tænker ofte ved mig selv “det kan det bare ikke koste?!” Ja selvfølgelig skal designer ting være dyre, det er derfor det er cult og det er derfor folk køber det og ja der er forskel på både kvalitet og eksklusivitet. Men jeg må ærligt indrømme at jeg efterhånden bliver en anelse chokeret over H&M’s “eksklusive” kollektions priser, selvfølgelig er det mere eksklusivt (obviously pga navnet) og det er limited edition, men for mig er det stadig H&M. Jeg ved ikke om det bare er mig som er sippet eller at det er fordi jeg synes 1000 kr er mange penge, men er det den generelle meningen at det er helt ok at give 1000 kr for et par H&M sko som dem ovenfor? De er jo egentlig super flotte, og de er broderet ja – men.. det er H&M sko.

Hvad er jeres mening? Synes i det er hul i hovedet?, eller i det her tilfælde hul i pungen. Eller synes i det er fint at betale noget mere for H&M tøj fordi det er limited edition? Er kvaliteten overhovedet bedre? Jeg kan ikke rigtig finde ud af det. Hvad synes i?

KNUS

xo

2 Discussion to this post

  1. Lynggaard siger:

    Jeg giver dig ret! Ja, de er fine bevares. Men! Det er stadig H&M. De er lidt på vej væk fra det der i mine øjne er H&M, nemlig billigt tøj, i en kvalitet der passer til prisen. 1000kr er for mig alt for mange penge for en H&M vare.

    Følg Lynggaard på Bloglovin

  2. Jeg kan sagtens følge dig her… i min verden ligger H&M både i kvalitet pris og brand forholdsvis langt nede… altså, det er okay og bedre end fx supermarkedet, men det ligger i bunden i forhold til gågadens øvrige forretningere.. . Jeg er ganske vist typen der ikke gerne viI betale for brands, eller mange penge for sko idet hele taget… Min smerte-grænse ligger som regel ved en 300, men selvom jeg arbejder på at overbevise mig om at investere mere i kvaliteten, og så kunne bruge Samme par længere og med større glæde, så er H&M med højere priser og “eksklusive” limited kollektioner eller ej, bare ikke et mærke jeg forbinder med den kvalitet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *