Perfectly Pink

IMG_3135 IMG_3141 IMG_3138 IMG_3133 Riblippycollage IMG_3154

Urban decay native lip liner here (just choose native shade)

Jeg fik denne lækre lip liner ind af døren for et par uger siden og efter at have brugt den noget tid må jeg sige at den farve som jeg har valgt den i er alt for fed. Jeg var ellers noget skeptisk i starten, en bleg pink til en rødhåret, arh. Men men den er flot til blå øjne og er ellers smækker på næsten alle hudtyper og hår farver. Lip lineren er blød og let at påføre men hvis ikke man lægger noget over (som en gloss eller læbestift) bliver den ikke så længe. Men hold nu op en lækker farve! KNUS

//I got this little delicious thing in the mail a couple of weeks ago and  even tho I was skeptical about this pale pink I absolutely love it. I wanted to try this color out for a while but a redhead with pale pink lips just sounded like a no go, but it actually goes beautiful with blue eyes. This color is something almost all skin tones and hair colors can rock, its gorgeous! Its very creamy and soft, but if you don’t apply a gloss or lipstick over it, it glides of. But o.m.g I love this color! HUGS

xo

Maria

Discussion about this post

  1. Katrine siger:

    Super flot farve, den farve er faktisk rigtig pæn til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *