Mac’In

melissa merisa jlk

MAC BB Cream (Light) MAC Lipstick (Lovelorn) MAC (soft n gentle) Highlighter

Så mennesker, jeg er i Danmark igen. Jeg forsøgte at overleve da vi var i London, jeg kunne nemlig ikke oplade min computer eller telefon fordi vi ikke havde nogen adapter. Men nu er jeg klar igen til at blogge løs, øverst er der billeder af nogle nye produkter jeg fik købt i New York, jeg elsker MAC! Håber alt er vel hos dig, jeg synes her er pisse koldt! KNUS

//So… I am in Denmark again, I had no way to charge my computer or phone when I was in London, so it was pretty damm hard to blog. But Im here again, and I wanted to show you some stuff I got at MAC, I looove MAC, its divine. I hope you are well, here; its shitty cold! HUGS

xo

Maria

 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *