New In

Skærmbillede 2013-06-18 kl. 14.14.02H&M shorts 200dkk

Hej alle sammen! Undskyld mit fravær, jeg har haft 20 års fødselsdag og jeg læser lige pt til eksamen, min sidste – faktisk er det i morgen jeg får studenter hue på, stress stress stress! Jeg rendte i går ned i byen og byttede nogle gaver og fik i stedet de her awesome shorts fra H&M som jeg længe har haft kig på. De er faktisk overhoved ikke min stil men da jeg prøvede dem på faldt jeg pladask for dem! Synes de er helt fantastiske og de sidder mega godt! Glæder mig til at få taget nogle outfit billeder med dem på til jer! Håber i har det godt og at i bliver hos mig i denne “fraværende” tid, lover det bliver meget bedre meget snart! KNUS

//Hey guys! Im sorry for my absence, I just celebrated my 20th birthday and right now Im studying for my last and final exam. Its actually tomorrow that I get to wear my graduation cap. Stress!! I ran down town yesterday just to exchange some gifts and so I finally went and bought these amazing shorts that Ive been in love with for quite some time. Actually they are not my style at all but I kinda thought they were special and funny so I tried them on and just dropped dead. Love them so much! They fit me perfectly, definite victory! I cant wait to take some outfits pics with them on! Hope you have the patience to stay with me thru this busy time, it will change very soon! You will again have my undivided attention. HUGS 

xxx

Maria

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *