The Flower Shorts

Skærmbillede 2013-06-10 kl. 14.10.37

 

Cardigan/Not the same , Top/H&M , Shorts/Flea Market Find (no brand) , Heels/ Your Feet look gorgeous , Bag/LV

Hej søde læsere, jeg kommer lige til at blogge to gange i dag men sådan er det når man har læse ferie så er det så meget nemmere at få tid til de ting man rent faktisk gerne vil lave. Jeg har haft shortsene på både i går og i dag jeg har slet ikke lyst til at tage dem af jeg synes de er så flotte og lækre at have på. Jeg håber i nyder sommer vejret lige så meget som mig! KNUS

//Hey people! Blogging twice today, yay! Its so much easier to get time for the things you like to do when you are off school!  I wore my flea market shorts yesterday and today, dont even want to take them off they are so comfy and beautiful! Hope you are enjoying the beautiful weather! HUGS

xxx

Maria

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *