Jump Suits in Summer Weathers


Skærmbillede 2013-06-08 kl. 00.22.55 Skærmbillede 2013-06-08 kl. 00.23.30

 Jumpsuit / F21, Sandals/La Rona, Bag/ LV Neverfull, Belt / F21

Hej søde læsere! I går var det en dejlig sommer dag igen, det er stadig ikke mega varmt men vi lader som om! Har været på galleri i går med min kæreste og mine forældre og ovenfor ser i hvad jeg havde på. Jeg elsker mit jumpsuit fra forever21 det er slasket og lidt for stort men det er evigt chic! Håber i havde en skøn fredag! KNUS

//Hello readers! Yesterday was yet again a nice summer day, still not really hot but I pretend it is. I was at a gallery opening with my boyfriend and my parents and above you see what I wore to the occasion. I love my F21 jumpsuit, its slouchy and a little too big but its forever chic! Hope your friday was wonderful. HUGS

xxx

Maria 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *