Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariajernov.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Daytime Nighttime | Maria Jernov

Daytime Nighttime

Skærmbillede 2013-06-02 kl. 19.54.15

 

Daytime: Studded Sweater/ River Island, Shorts/Levi Vintage, Belt/Vintage, Shoes/F21 Nighttime: Top/ Jones New York, Shorts/ Levi Vintage, Belt/ Vintage, Shoes/ Your Feet Look Gorgeous

Hej alle! Mit outfit I dag synes jeg er mega fedt fordi det kan styles på så mange måder, jeg ville derfor gerne vise hvordan det kan styles til et hverdays look men også et look man kan have på om aftenen til fest eller whatever. Det eneste jeg har gjort er at gå fra lækker sweater og flade sko til romantisk sommer top og høje hæle. håber at i har haft en dejlig sommer weekend, det skulle blive noget koldere sidste uge, men det er lige meget for jeg har friii!! KNUS

//Hello you people! My outfit today is super awesome I think, because it can be styled many ways. Thats why I choose to take two pics today so you guys can see how I would style it for different events. The only thing Ive done is going from a everyday look with a studded sweater and some flats to an night look with a flowery, summer flirty top and heels. I hope you all had a lovely weekend! Im off school so my week is free! HUGS

xxx

Maria

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *