Not An Everyday Jumper

Skærmbillede 2013-02-18 kl. 13.07.23

 

Skærmbillede 2013-02-18 kl. 13.07.58

 

Sweater/Vintage (no brand) Jeans/ACNE Boots/Senze Bag/Urban Outfitters

Som jeg skrev i et tidligere indlæg fik jeg i weekenden en hel kasse tøj af min mors veninde og en af de ting som var i den kasse var denne fantastiske meget anderledes sweater. Det tog mig lidt tid at vende mig til dens form men nu er jeg helt forelskede i den! Hvad synes I? Håber i har det godt. KNUS

//As I wrote in an earlier post that I received a whole box of clothes from one of my mothers friends and this sweater, which by the way is amazing, was apart of the bunch. At first I was like, whaaat? But now I am in love with it, I think its so special and thats amazing! Have a great night!

xxx

Maria

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *