Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariajernov.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
Buntastic! | Maria Jernov

Buntastic!

Jeg har næsten aldrig mit hår oppe i en knold mere fordi min kæreste hader det. Men nu er han jo ikke hjemme så jeg giver lige mit hår en pause fra fladjernet og krøllejernet. Jeg tror det er godt for mine spaltede spidser. Jeg kan rigtig godt lide det stramme og poleret look man får når man har håret oppe i enten en knold eller en stram hestehale, men det er snart så længe siden jeg har haft det at det føltes helt underligt. I dag er der kun 16 dage til Mathias kommer hjem, glæder mig! (:

English:

BUNBUN! I almost never wear my hair in a bun cause my boyfriend hates it, but since he isn’t home I have to give my hair a break from all the straighteners and hair curlers, and just wear it in a bun. I think its good for my split ends. I like the clean polished look a bun  gives a girl, but when I haven’t worn it for so long it felt funny. Today there is 16 days till he comes home (: Cant wait!

xxx

Maria

5 Discussion to this post

 1. Katrine mørk siger:

  Hvad er fordelene ved at være en del af bloggersdelight som basic blogger i forhold til at blogge på blogspot? forstår ikke helt grunden til at flytte nemlig 🙂

  • Maria Elisabeth Just Jernov siger:

   Ved ikke om der er specielle fordele jeg har bare altid gerne ville blogge på bloggersdelight 🙂

 2. Katrine mørk siger:

  Okay, det er ikke nemmere at blive prenium blogger eller tjener du penge på det? undskyld de mange spørgsmål, er bare en smule forvirret over det :b

  • Maria Elisabeth Just Jernov siger:

   Du skal ikke undskylde, men det har ikke rigtig noget at gøre med penge eller premium blogging selvom jeg håber meget jeg kan blive premium blogger en dag, det er bare fordi jeg rigtig godt kan lide bloggersdelight layoutet, dem der har lavet det og de mange andre piger som blogger her 🙂 Ikke andet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *