BYE GREECE HI SPAIN

Luggage / Delsey (shop here and here)

Location: Greece / Domes Noruz
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

Ja det er korrekt læst ud fra billedet, det er mig som løber væk fra mit ansvar og forsøger at gemme mig for vores lufthavns chauffør. Jeg sværger da jeg landede i København i torsdags fik jeg en øjeblikkelig depression. Hvis ikke det var fordi at jeg allerede nu sidder i en lufthavn igen på vej mod spanien ville jeg højst sandsynligt være blevet i flyet og håbet på det fløj tilbage til Grækenland på et tidspunkt. Jeg savner Grækenland men jeg er så lykkelig for at jeg skal på ferie med hele min familie, det bliver så sjovt! Vi snakkes ved venner, knus til jer!

 english: Yes that is actually me running away from my responsibilities and trying to hide from our airport pickup. I swear when I landed in Copenhagen on Thursday I almost got a depression. If it wasn’t for the fact that I am already at the airport again now headed to spain I might have tried to turn the flight around or just stayed on board hoping it would return to Greece sometime. I miss Greece but I am so happy to be going to Spain with my family. It’s going to be so much fun! Talk soon lovers!

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *