LETS PADDLE FAR AWAY

Bikini / Weekday

Location: Greece / Ekies Resort
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

Det er en smule svært at være glad for vandsport når man bor i Danmark, eller det er det ihvertfald for mig. Problemet er at jeg ikke kan lide koldt, mørkt vand som vi har hjemme. Jeg elsker når vandet er klart og blåt som himlen og så gør det mig virkelig ikke noget hvis jeg nærmest kan se bunden. Det er kun et plus. Så i kan nok forstille jer, mig klappe i mine små hænder da jeg fandt ud af at der tilbydes paddle boarding, kajakker, windsurfing og sejling på vores resort her i Grækenland. Fordi vandet i Grækenland, ja det møder sådan cirka alle mine krav til det perfekte hav. Jeg havde aldrig prøvet at paddle boarde før men jeg var super spændt! Jeg kan nu meddele at det overhovedet ikke er skræmmende når vandet er stille og man nærmest kan nå bunden af havet med sin padle – selv når man er godt 20 – 30 meter fra kysten. Perfekt! Jeg synes vand sport på Ekies er ideelt når man er begynder fordi resortet ligger inde i en bugt hvor der er særligt lavvandet. Jeg kan allerede fortælle jer at jeg har tænkt mig at bruge mange timer, over de næste dage, på et bræt. Det er slet ikke svært, thank god!

english: I suppose it’s difficult being really fond of water sports when you live in Denmark, it is for me anyway. The problem is that I don’t like cold, dark water like we have at home. I like it clear, crisp and blue as the sky. So you can imagine my joy when I noticed that paddle boarding, kayaking, windsurfing and sailing is offered at our resort here in Greece. Because in Greece, the water is divine and meets all my demands for the perfect sea. I had never tried paddle boarding before but I was eager to try it! I am happy to announce that it is not scary at all when the water is calm and you can almost reach the bottom with your paddle – even when you are 20 – 30 meters away from shore. Perfect. I think water sports at Ekies is especially great for beginners because the resort is located in a quite and beautiful bay where the water is wonderfully shallow! I can already tell you now that I will be paddle boarding for hours during the next couple of days. I just have to do it again and again! 

X M

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *