PACKING FOR | LOS ANGELES

Sandals / Tibi (shop here), Sweatshirt / Ports 1961 (shop here), Bag / Chanel, Poncho / Missoni, Sunglasses / Céline, Denim skirt / Pieces (shop here), Hat / The kooples (shop here), Polaroid camera / Fuji film (shop here)

Beauty
Cologne / Jo Malone London (shop here), Powder masks / Clinique (shop here), Nailpolish / Essie (shop here), Sunscreen / Kiehl’s (shop here), Lip paint / L’oréal Paris (shop here and here), Sunscreen / Filorga

Luggage / Delsey (shop here)

Juhu! Endelig er jeg (næsten) pakket og klar til at komme afsted. Los Angles, nu kommer jeg hjem! Det er åbenbart ret varmt derovre lige nu så jeg glæder mig så meget til at gå i nederdele, shorts, kjoler og korte ærmer. Hurra! Solcremen er pakket, polaroid kameraet er med, en god hat, sandaler, solbriller osv osv – check check check. Oh og nå ja – mine kufferter denne gang er solgule! OMG de er så fede, jeg glæder mig til at vise jer dem. Vi skal flyve med WOW air for første gang, jeg glæder mig så meget til at stige ombord på et pink fly, så sejt! Hvis ikke i kender dem så find @wowair på instagram, flyene er en hver insta piges drøm! Deres priser fra København til Los Angles er helt uvirkelige, fra kun 1.099 kr. Det er næsten ikke til at tro! Jeg glæder mig til at dele min lyserøde flyvetur med jer! Stay tuned!

english: Yes! Finally (almost) packed and ready to roll. Los Angeles, I am coming home baby! It quite warm at the moment in L.A so I am very excited about wearing shorts, skirts, dresses and short sleeve anything. The sunscreen is packed, polaroid camera – check, a good hat, sandals, sunnies and so on and so on. Oh and my luggage is yellow as the sun this time! Just wait till you see, they are awesome. We are flying with WOW air tomorrow, it will be my first time boarding one of those pink airplanes and I can’t wait. If you don’t know them yet check out their instagram @wowair. Seriously pink airplanes?! DREAM! Their prices to go from Copenhagen to Los Angeles are absolutely amazing and starting at only 1.099 kr! Can you believe it? I look forward to sharing my experience on the pink ride with you soon. Stay tuned! 

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *