INSTAGRAM LATELY

Ribbet collage

@mariajernov

Jeg kunne forestille mig at de fleste af jer også følger med på instagram – det er ihvertfald der jeg har mest kontakt med jer føler jeg men derfor synes jeg alligevel det er hyggeligt lige at samle lidt op engang i mellem. På det sidste har jeg været til en masse pressedage og fået planlagt en masse spændende samarbejder som omhandler den nye sæson. Jeg elsker når der kommer ny sæson, alt den nye inspiration og alle de nye ideer som popper op og udvikler sig er fantastisk! Tak til alle jer som følger mig på de sociale medier, det betyder rigtig meget for mig! I betyder rigtig meget for mig!

english: I have a hunch that most of you also follow me on instagram – thats where I feel you guys the most, but that does not change the fact that I like to sum up a little bit on the blog too sometimes! These last couple of weeks I have been out and about a lot, planning exciting new projects and collaborations, visiting PR agencies, looking at all the news for the next season. I love when all the new clothes come out! Let the inspo flow! Thanks to all of you who follow me on my social media channels, it really means the world to me! You guys mean the world to me!

X M  

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *