BERLIN

_MG_1959

_MG_2531

_MG_2541

_MG_2584

_MG_2553

_MG_2580

_MG_2555

Berlin trip 2015

I dag er jeg i Berlin til en hemmelig Zalando event så nu jeg ikke kan dele billeder fra det tænkte jeg at jeg ville dele lidt billeder fra sidst jeg var i Berlin. Laura og jeg var til Loolapalooza festival i sensommeren 2015 og disse billeder er taget dagen efter vi dansede med 50.000 mennesker til Macklemore. Vi gik en lang tur rundt i Mitte og så en masse fine huse, spiste hyggelig frokost på café (husk forresten altid at have kontanter, ikke mange steder tager kort!) og derefter blev vi kørt tilbage til lufthavnen trætte, mætte og glade. Følg med på insta i dag for berliner updates!

english: Today I am in Berlin for a secret Zalando event so because I can share no photos from the event, I wanted to share pictures from the last time I was in Berlin. Laura and I were attending the Loolapalooza festival in late summer 2015 and these photos were taken the day after we were dancing with 50,000 people to Macklemore. We took a long walk around Mitte, saw a lot of nice houses, ate lunch at the cozy café (remember to always have cash on you, not many places take cards!) And then we were driven back to the airport tired, full and happy. Follow my instagram today for Berlin updates!

X M

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *