SWINGING FRINGES

_MG_1733

_MG_1687

_MG_1693

_MG_1731

Fringe jacket / Asos (similar here), Jumpsuit / Topshop at Zalando.com (shop here), Sunglasses / Celiné, Boots / Toga Pulla (shop here), Bag / Chanel

Photo by Laura / Couturekulten.dk

Som lovede kommer der her et meget dansende outfit fra Lollapalooza festivallen i Berlin. Det har været så sjovt faktisk overraskende sjovt for jeg er egentlig på ingen måde en festival pige, faktisk slet ikke en fest pige, har aldrig været på Roskilde, har heller ingen planer om det og det der med meget høj musik og mange mennsker har jeg lidt svært ved men jeg kunne ikke lade være med at danse, hoppe og synge i weekenden. Det var alt for fedt! Det var også dejlig varmt så et jumpsuit var helt perfekt, jakken havde jeg på fordi den er over fed og fordi man skal have frynser på, på en festival!

english: as promised here is a dancing outfit from the Lollapalooza festival in Berlin. It’s been so much fun, actually surprisingly fun – I’m not really a festival, party kinda person, actually not at all, I have never been to Roskilde (legendary danish festival) and I don’t intend on going ever, the whole loud music, too many people thing is not for me. But this was so much fun, I couldn’t stop dancing, laughing and hopping around! It was also super nice weather so the jumpsuit was perfect, I wore the jacket because first it’s awesome and second you must wear fringes to a festival!

X M  

 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *