Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mariajernov.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858
LOLLAPALOOZA 2015 | Maria Jernov

LOLLAPALOOZA 2015

_MG_1551

_MG_1493

_MG_1469

_MG_1463

_MG_1513

_MG_1577

_MG_1748

Photos from Lollapalooza 2015 

Som nogen af jer måske har luret på Instagram så har denne weekend stået på en ordentlig omgang festival stemning i Berlin. Laura og jeg blev fløjet til Berlin i fredags hvor aftenen stod på middag og lækre drinks med Zalando teamet og hele lørdag stod så på Lollapalooza festival i hjertet af den gamle militær flyveplads Tempelhof. Vi har hørt lækker musik, spist dejlig mad og danset vores små fødder i laser! Særligt til Macklemore i går aftes, han var intet mindre end helt fantastisk! Her er lidt stemnings billeder fra i lørdag og i morgen kommer der et festival outfit op så stay tuned!

english: as some of you might have seen on Instagram this weekend has been in the true spirit of festival! Laura and I have attended the Lollapalooza festival in Berlin, and it has been truly amazing. We flew in on friday and had dinner and drinks with the Zalando team and then yesterday was all about amazing food, great music and so much dancing our feet almost fell off. Especially Macklemore was mind blowing, do yourself a favor and go to one of his shows, he delivers a very real party! Here are some photos from our day and tomorrow I will post a festival outfit, stay tuned!

Thank you Zalando for an amazing time in Berlin!

X M 

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *