REVIEW: My Vitaviva

FullSizeRender

Vitaviva – Green Tea Extract here, Vitamin C Booster here

Hej søde piger! Jeg håber i har det godt, jeg får mange spørgsmål på insta omkring min hud og hår og negle osv. så jeg tænkte at jeg lige ville give jer et lille review af det jeg propper i munden. Jeg har ikke særligt langt hår (men det er min egen skyld, klip klip) men jeg har altid haft ren hud men på det seneste har den været endnu finere end den plejer og mine negle har været knap så “skøre” som de plejer.

Man siger at skønhed kommer indefra og det har jeg i et par år levet ret meget efter. Jeg tror ikke helt så meget på at man skal smøre rynkecreme i hovedet som jeg tror på at man kan spise sig ud af de fleste hud problemer og alderdoms tegn. Jeg spiser hver dag 2 kapsler Green Tea Extract fra Vitaviva og 1 Vitamin C booster, jeg er ikke så god til at få drukket alt det te jeg burde så for mig er det nemt og hurtigt at få alle de gode ting fra teen i en pille. Både C vitamin & Green Tea er spækket med antioxidanter men også hjælpe midler til at optage næring bedre! Vitaviva har et hav af piller og en masse gode beskrivelser om deres funktioner for kroppen. De kan købes her.

KNUS

english: Hey lovelies! Just a little review from me on my theory that beauty comes from within. These are the pills I eat everyday, Green Tea Extract and Vitamin C Booster, both rich in antioxidants and they help keep my skin clear and my nails and hair strong. You can check out Vitaviva here, and find the specific pills under the picture. 

XO

Discussion about this post

  1. Nikki Lund siger:

    Jeg må hellere have købt mig nogen så! 😀
    Kram,

    http://nikkilund.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *