My mac skin + Rabatkode

Ribbecomputerollage

Macbook pro skin fra tezzo.dk i ahorn her

Jeg blev fornylig kontaktet af tezzo som spurgte om jeg havde lyst til at afprøve en af deres skins og derefter give et review på min blog – og det ville jeg gerne! Jeg elsker skins jeg synes de ser så über cool ud og hvis jeg havde en iphone ville den også være beklædt i skins så til jer der har så sælger de også sådan nogle på deres side! Jeg fandt den her ahorn blandt mange på siden og jeg er godt tilfreds. Jeg må ærligt indrømme at jeg var bange for at det ville komme til at se plastik agtigt ud, ligesom det der fake trægulv der er i fly og på dårlige restauranter men slet ikke. Jeg fik den ind af døren i går og jeg er svært godt tilfreds med hvordan det ser ud. Selvfølgelig ved enhver at der nok ikke er træ på ydersiden af min macbook men jeg synes det ser lækkert og smooth ud og ikke billigt og grimt som jeg frygtede det ville. Mht. påføring er jeg ikke den mest fingre nemme i verden og jeg skal ærligt sige at den blev klistret fast til mit ben et par gange inden jeg fik den på – heldigvis klæber den flere gange! Pas formen er rigtig god og det tog min kun godt 5 (okay 10) minutter at få på. Nu står den så fint så fint og jeg er rigtig tilfreds med den her lille gave jeg fik lov at vælge fra tezzo’s hjemmeside – tusind tak for det!

Hvis nogen af jer er interesseret i at købe et skin til jeres macbook eller iphone så er jeg blevet tildelt en rabat kode: jernov som giver jer 20% på jeres køb! Enjoy!

xo

Maria

(dette indlæg er sponsoreret)

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *