MY TRUE MATCH

IN COLLABORATION WITH L’ORÉAL PARIS

Location: Palm Desert
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

Da jeg var barn, var jeg så lys at jeg nærmest følte jeg mig gennemsigtig. Havde man lige smidt lidt lysebrune birkes i et stort glas letmælk kunne man få en idé om hvordan jeg ca så ud. Jeg var meget bevidst om at jeg havde andre farver. Jeg følte ikke at det gjorde mig noget som sådan men jeg følte mig meget anderledes end de andre børn. Mange tror at det kun er hårfarven som gør at rødhåret føler sig anderledes men det er lige så meget vores (nogengange) meget lyse hud. Min første foundation var alt for mørk, min næste var alt for lys og mange gange brød jeg mig ikke om at have foundation på fordi det fuldstændig fjernede mine fregner. Mange foundations senere, er der endelig blevet lavet en foundation der passer lige til mig. Faktisk ikke kun til mig, men til mange! L’oréal Paris’ ikoniske True Match foundation er netop gået fra at repræsentere 10 nuancer til hele 21. Det gør mig lykkelig inden i når et brand virkelig gør et forsøg på at omfavne alle. De lyse og de mørke, de gule og de røde. Der er en farve til alle. Jeg er selv farve nummer 3 W golden beige. Når jeg kommer hjem fra sol og sommer i Californien bliver jeg nok lidt lysere igen. Udover at repræsentere mange nuancer er True Match også baseret på en måde unik formular som gør at den ikke fjerner det som gør din hud unik. Den dækker kun lige tilpas og smelter ind i din egen hudfarve. For mit vedkommende betyder det at jeg ikke længere behøver optegne mine fregner, de forsvinder nemlig slet ikke. Der er ikke en rigtig måde at være smuk på. Det er noget vi selv definerer. God fornøjelse!

english: When I was a kid, I felt almost see-through. Skimmed milk and I had a disturbing resemblance. If you poured a glass of milk and threw in some brown poppy seeds you would have an idea of what I looked like. I was very aware that I had different colors from the other kids. Not that I felt it was a bad thing, but I felt very different. Many think that us gingers only feel different because of our hair but the (sometimes) very light color of our skin also plays a big role. My first foundation was way too dark, my second one was way too light and often I didn’t like wearing foundation because my freckles would disappear underneath it. Many foundations later, there has finally been made one that fits me just right. And not only me, but many others too! L’oréal Paris’ iconic True Match foundation has just been released in 11 new shades. Going from representing 10 nuances to now, 21. It makes me so happy when a brands makes an effort to embrace everyone. The light, the dark, the yellow, the red. There is a color for everyone. I myself is in the shade 3 W golden beige. I will probably go a bit lighter though, when I return from the sunshine state. Besides representing various shades, True Match is also formulated in a way that makes it not “mask away” your imperfections but lets your own skin shine through. To me that means that I don’t have to mark up my freckles after applying. The foundation won’t take them away from me. There is no right way to be beautiful. We define what beauty is. Enjoy!

Read more and shop True Match here

 

  X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *