A SPIN AND A TWIRL

Dress / Varenyky (shop selection here), Jeans / Alexander Wang (shop here), Earrings / Rebekka Notkin (shop collection here), Sandals / Hérmes (shop here), Bag / Hérmes

Location: Milan
Photo by Laura / Couturekulten.dk
Photos taken with Canon 5D 

Kender du det når et stykke tøj bare gør dig glad? Sådan rigtig glad? Sådan har jeg det med den her kjole. Den er ikke kun smuk, den er også helt særlig. Det er nemlig en Varenyky kjole – og det er ikke “bare” en kjole. Varenyky er et ukrainsk tøjmærke som bruger 1500 år gamle broderi teknikker til at skabe fuldstændig fantastiske stykker tøj. Hvert broderet mønster har forskellige betydninger som f.eks. lykke eller harmoni. Broderierne er håndlavet og tager mange timer og mange tusinde meter tråd at lave. Det er ikke kun noget man kan se men også noget man føler når man har tøjet på. Det er noget helt særligt. Jeg har her valgt at bruge min kjole som en top til jeans men tro mig, den er lige så fin “bare” som kjole med et par fine loafers eller høje stiletter. Jeg er helt forelsket! I Danmark kan kjolerne købes hos b.la. Trois Pommes.

english: Do you ever get that feeling of happiness just because of a piece of clothing? Or a bag or shoes? I feel that way about this dress. It’s not just beautiful, it’s also very special. Special because it’s a Varenyky dress and that’s not “just” a dress. Varenyky is a ukrainian clothing brand that uses 1500 years of embroidery traditions in their items. Every embroidered pattern the garments represent symbols of happiness or harmony. The embroideries are handmade and require countless hours and thousands of meters of thread to make. It’s not just something you can see but also something you feel when wearing the clothes. It’s something truly special. Here I choose to use my dress as a top with jeans and sandals. But trust me, it’s just as amazing when worn “just” as a dress with loafers or heels. I am in love.

X M

This content is sponsored

Discussion about this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *